Lions Sønderborg

KlubbenDonationerLinks...Letlandsinds.Bøger og LPerLions Film

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Donationer 2015
Lions Sønderborg har d. 7. december 2015 på Colosseum uddelt årets lokale donationer. Der blev uddelt 40.000 kr.

Klik her for besøge Nextwave

Bogindsamling - bogmarked - bøger, CD'er og LP'er modtages gerne

Bog og plade-marked, Sønderborg

Bøger og plader sælges en gang om året i uge 5 og pengene går ubeskåret til velgørende formål.

Ønsker bøgerne afhentet eller afleveret kan henvendelse ske til efterfølgende:

Per Germann   - Tlf. 74 48 61 77 - 20 24 54 77 - e-mail: privat@pergermann.dk

Kurt Sørensen - Tlf. 74 42 73 21 - 20 68 21 50

Tage Hansen   - Tlf. 51 22 23 50

Lions Club Sønderborg

Det årlige bogmarked  2018 - sted ikke fastlagt!

Det bliver i uge 5 - 2018 - fra onsdag d.31. januarr kl. 13:00 til 17:00, torsdag og fredag fra 10:00 til 17:00 og lørdag d. 3. februar kl. 10:00 til 12:00

Lions Club Sønderborg`s årlige bogmarked byder på ca.  15.000 bøger og 3000 LP grammofonplader og CD`er. Antallet af emnenumre varierer naturligvis en del fra år til år, da vi er afhængige af hvad der indsamles i løbet af året. Det betyder at vi meget gerne afhenter brugte bøger, lp-plader og CD'er!

Lions Clubberne sætter mange aktiviteter i gang og oftest med det formål at skaffe penge til en opgave i lokalområdet, i Danmark eller ude i verden.

Alle de midler Lions samler ind anvendes 100 % til humanitære formål og ikke en eneste indsamlet krone bruges på administration.

Lions Club Sønderborg anvender mindst 50 % af de indsamlede midler lokalt og resten i Danmark og ude i verden. Lokalt har vi f.eks. støttet Lænken, julehjælpen i Christianskirken og Mariakirken, Apoa (apopleksiramte), Børneafdelingen Sønderborg Sygehus, Julæemærkehjemmet samt støtter hvert år to unge mennesker til et Lions ophold i udlandet..

I Danmark har vi støttet Lions katastrofefond og Lions pris og ude i verden har vi støttet værkstedskoler i Bolivia og sendt flere tons hospitals og skoleudstyr til Ludza i Letland.

Bogudsalg - brugte bøger - bogindsamling - LP-plader - bogsalg - CD'er - gamle bøger - dødsboer bøger

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark